Book Now

Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Απορρήτου / Πολιτική επεξεργασίας και ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων

Τελευταία Ενημέρωση: 10/08/2021

Πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων
Η πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας με την επωνυμία « Γεωργίου Αγγελική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ d.t. » η οποία εδρεύει στην Πάτρα, οδός Αγ. Ανδρέου αριθ 140 Πάτρα ΤΚ 262 22, τηλ +302616008464 e – mail : welcome@days.gr, και σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR, έχει την ιδιότητα και την ευθύνη του υπευθύνου επεξεργασίας ( Controller ) προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζεται στα πλαίσια του σκοπού της και της δραστηριότητας της η οποία συνίσταται στην λειτουργία της μη κυρίου τουριστικού καταλύματος / μονάδος επιπλωμένων ενοικιαζομένων δωματίων – διαμερισμάτων, με την ονομασία και τον διακριτικό τίτλο δ.τ. Days City Suites και παροχής τουριστικών υπηρεσιών, ( εφεξής και «Days City Suites » για λόγους συντομίας ) ισχύει για οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες παρέχονται ή συλλέγονται από το Days City Suites, είτε μέσω της ιστοσελίδας days.gr είτε μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Days City Suites για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ είτε με απευθείας ή τηλεφωνική επαφή είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο (π.χ. πραγματοποίηση online κρατήσεων, αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επικοινωνία προς διερεύνηση/έλεγχο διαθεσιμότητας κράτησης ή για αποστολή πληροφοριών που αφορούν το Days City Suites ή την κράτηση κ.λπ.). Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που μας κοινοποιείτε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, αποτελούν ύψιστη και διαρκή προτεραιότητά μας.

1. Ποιες πληροφορίες ( προσωπικά δεδομένα ) συλλέγουμε από εσάς
Γενικά: Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που καταχωρεί ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας ή που εσείς μας παρέχετε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο (π.χ. e-mail) ή μέσω κράτησης που πραγματοποιείτε με τη χρήση τουριστικών γραφείων/πρακτόρων ή διαδικτυακής πλατφόρμας ανεξάρτητου παρόχου που πραγματοποιεί κρατήσεις σε ξενοδοχεία ( είναι ευνόητο ότι γινόμαστε αποδέκτες των πληροφοριών κράτησης που έχετε δώσει στις πλατφόρμες ή τα τουριστικά γραφεία/πράκτορες, για να πραγματοποιήσετε κράτηση στο Days City Suites ) ή μέσω της επί τόπου συμπλήρωσης του εντύπου της αφίξεως στην υποδοχή μας. Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες πληροφορίες αναγνωρίσεώς σας, όπως το όνομα και το επώνυμό σας, η ημερομηνία γεννήσεώς σας, η εθνικότητα, ο τηλεφωνικός σας αριθμός ( σταθερό ή/και κινητό ), οι ταχυδρομικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, καθώς και οι απαραίτητες πληροφορίες χρέωσης ( όπως ο αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, το όνομα κατόχου της κάρτας και η ημερομηνία λήξης της, ΙΒΑΝ, ΑΦΜ, επάγγελμα, διευθύνσεις και φορολογικά στοιχεία νομικών προσώπων, εφόσον η κράτηση και η εξόφληση πραγματοποιείται από εταιρεία νομικό πρόσωπο στο οποίο εργάζεστε ή παρέχετε υπηρεσίες ). Ενδέχεται επίσης να καταχωρίσετε/ζητήσουμε πληροφορίες για τις προτιμήσεις σας σχετικά με τα δωμάτια. Μπορείτε να επιλέξετε να μην παράσχετε πληροφορίες σε εμάς, αλλά γενικά οι περισσότερες πληροφορίες που ζητούμε από εσάς απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας κράτησης και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Πληροφορίες συνταξιδιωτών: Όταν πραγματοποιείτε μια κράτηση που περιλαμβάνει κάποιον άλλον (συνταξιδιώτη) μέσω αυτής της ιστοσελίδας, θα ζητήσουμε τις απαραίτητες επίσης προσωπικές πληροφορίες γι’ αυτό το άτομο. Θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη συγκατάθεση του άλλου ατόμου πριν μας παράσχετε τις προσωπικές του πληροφορίες, καθώς η πρόσβαση για την προβολή των πληροφοριών ή για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες του θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του λογαριασμού σας (ή του κωδικού της κράτησής σας).
Ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πρώην Ευαίσθητα δεδομένα ): Ο όρος αφορά δεδομένα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένα που αφορούν την υγεία ή δεδομένα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή το γενετήσιο προσανατολισμό. Σε γενικές γραμμές, δεν συλλέγουμε ευαίσθητα στοιχεία παρά μόνο όταν τα παρέχετε εσείς αυτοβούλως. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα για την κατάσταση της υγείας σας που παρέχονται αποκλειστικά από εσάς, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την ικανοποίηση των αναγκών σας (για παράδειγμα, την παροχή πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες ή την πληροφόρηση για κοντινά νοσοκομεία ή ειδικά κέντρα νοσηλείας της περιοχής εάν πάσχετε από κάποιο χρόνιο νόσημα και μας ζητήσετε σχετική πληροφόρηση ).
Παροχή στοιχείων από ανηλίκους: Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 18 ετών. Ως γονείς ή νόμιμοι κηδεμόνες, μην επιτρέπετε στα παιδιά να υποβάλλουν προσωπικά στοιχεία χωρίς την άδειά σας.

2. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας
Χρησιμοποιούμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ολοκλήρωση της χρέωσης σας ( όπως το όνομα κατόχου, ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ΑΦΜ, επάγγελμα, διεύθυνση, στοιχεία εταιρείας ) με σκοπό την ολοκλήρωση των κρατήσεων που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα μας, τηλεφωνικά ή μέσω τρίτου ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο. Χρησιμοποιούμε άλλες πληροφορίες για εσάς (π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ) για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς, μόνο υπό τον όρο ότι έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας: για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε, για να σας παρέχουμε την επιβεβαίωση κράτησής σας και ενημερώσεις σχετικά με αυτήν, για να διαχειριζόμαστε το λογαριασμό της κράτησής σας, να επεξεργαζόμαστε πληρωμές και να παρέχουμε ειδοποιήσεις ταξιδιών, για να επικοινωνούμε μαζί σας γενικά, για να απαντάμε στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας, για να πληροφορούμεθα ως προς το ενδιαφέρον σας στις υπηρεσίες και την ιστοσελίδα μας και να τα βελτιώνουμε, για να σας ειδοποιούμε για ειδικές προσφορές και υπηρεσίες σχετικά με το Days City Suites μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Ανακοινώσεις σε μορφή e-mail. Θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επωφελείστε από ταξιδιωτικές ευκαιρίες στην ιστοσελίδα μας. Ένας τρόπος με τον οποίον το πράττουμε αυτό είναι στέλνοντάς σας μηνύματα σε μορφή e-mail. Αυτά τα email τα λαμβάνετε, μόνο αν έχετε δώσει την ρητή συγκατάθεσή σας για λήψη πληροφοριών διαμονής/κράτησης ή διαφημιστικών ανακοινώσεων σε μορφή e-mail. Τέτοια συγκατάθεση αποτελεί και η καταχώριση της διεύθυνσής σας (e-mail) στην ιστοσελίδα μας (π.χ. φόρμα επικοινωνίας) ή στην εφαρμογή μας για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ. Έχετε υπόψη ότι ανά πάσα στιγμή έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μη λαμβάνετε πλέον αυτά τα μηνύματα σε μορφή e-mail σε όποιο παρόμοιο e-mail σάς αποστέλλουμε, αποστέλλοντας μας SMS ή e mail στην εταιρική μας ηλεκτρονική διεύθυνση welcome@days.gr.

3. Με ποιόν ενδέχεται να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες
Εφόσον επιθυμείτε και εφόσον μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μοιραστούμε τις απαραίτητες πληροφορίες σας με τις ακόλουθες οντότητες:
– Εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και παρόχους δραστηριοτήτων. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους προμηθευτές χαρακτηρίζονται με αυτό τον τρόπο. Συνεπώς, σας παροτρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου όλων των ταξιδιωτικών προμηθευτών, των οποίων τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες αγοράζετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας ή μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής μας. Έχετε υπόψη ότι αυτοί οι προμηθευτές ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσουν μαζί σας, αν χρειαστεί, για να ζητήσουν επιπρόσθετες πληροφορίες για εσάς, να σας βοηθήσουν με την κράτηση του ταξιδιού σας ή της υπηρεσίας που παρέχουν ή για να απαντήσουν σε μια κριτική που υποβάλατε.
– Προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες ή λειτουργίες εκ μέρους μας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, επιχειρηματικών αναλύσεων, εξυπηρέτησης πελατών, διενέργειας κρατήσεων, μάρκετινγκ, διανομής ερευνών/προγραμμάτων κλήρωσης και πρόληψης της απάτης. Ενδέχεται επίσης να εξουσιοδοτήσουμε τους προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών να συλλέξουν πληροφορίες εκ μέρους μας, καθώς και να βοηθήσουν, αν χρειαστεί, στη λειτουργία χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας μας ή των εφαρμογών μας ή να διευκολύνουν στην διανομή online διαφημίσεων που είναι προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας. Οι προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών έχουν πρόσβαση και ενδέχεται να συλλέξουν πληροφορίες, μόνο όπου χρειάζεται, ώστε να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους, και δεν επιτρέπεται να μοιραστούν ή να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Επίσης, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις ίδιες ή αντίστοιχου επιπέδου πρακτικές ασφάλειας και προστασίας δεδομένων, τις οποίες ακολουθούμε κι εμείς οι ίδιοι. Έχετε υπόψη ότι αυτοί οι προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών ενδέχεται να έχουν την έδρα τους σε χώρες, όπου το επίπεδο προστασίας που προσφέρουν για τις προσωπικές πληροφορίες σας να μην είναι αντίστοιχο με αυτό που προσφέρεται στη χώρα διαμονής σας ή στις χώρες της ΕΕ. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα προστασίας δεδομένων.
– Ιστοσελίδες παραπομπής: Αν κάποια άλλη ιστοσελίδα σάς παρέπεμψε σε αυτή την ιστοσελίδα (για παράδειγμα, μέσω ενός συνδέσμου στον οποίο κάνατε κλικ «κατευθυνόμενοι» σε αυτήν την ιστοσελίδα), ενδέχεται να μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες για εσάς με αυτήν την ιστοσελίδα παραπομπής. Σας παροτρύνουμε να εξετάσετε τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου όλων των ιστοσελίδων που σας παρέπεμψαν εδώ, καθώς εμείς δεν ευθυνόμαστε για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που αυτές διενεργούν.
Επίσης, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας:
– στο πλαίσιο νομικών διαδικασιών προς ενάσκηση και προάσπιση νόμιμων δικαιωμάτων μας ή προς άμυνα έναντι έγερσης νομικών απαιτήσεων (π.χ. άσκηση ενδίκων βοηθημάτων, επιδόσεις, κλητεύσεις κ.λπ.).
– όταν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να ερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να λάβουμε μέτρα ενόψει παράνομων δραστηριοτήτων ή δραστηριοτήτων που υποπτευόμαστε ότι είναι παράνομες, για να προστατεύσουμε και υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, την περιουσία ή την ασφάλεια της εταιρίας μας, της ιστοσελίδας ή των εφαρμογών μας, των πελατών μας ή άλλων.
– σε περίπτωση ενός εταιρικού μετασχηματισμού, όπως εκποίηση, συγχώνευση, ενοποίηση, απορρόφηση, πώληση κ.λπ. της εταιρίας ή περιουσιακών στοιχείων της
Εκτός από αυτά που ορίζονται παραπάνω, θα σας ειδοποιούμε, όταν προσωπικές πληροφορίες σας πρόκειται να κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη, και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε να παράσχετε τη συγκατάθεσή σας ή όχι. Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε συγκεντρωτικές ή ανώνυμες πληροφορίες με τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστών και επενδυτών. Για παράδειγμα, μπορεί να αναφέρουμε στους διαφημιστές μας τον αριθμό επισκεπτών που δέχεται η ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες δεν περιέχουν καμία προσωπική πληροφορία και χρησιμοποιούνται για την άντληση στατιστικών δεδομένων.

4. Συγκατάθεση
Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας μας, της διαδικτυακής μας εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος που προβαίνει σε παροχή προσωπικών του πληροφοριών προς εμάς (π.χ. με απευθείας επαφή, τηλεφωνικά, μέσω τρίτης ιστοσελίδας ή τουριστικού γραφείου) για λόγους κράτησης (συμπεριλαμβανομένης της τροποποίησης ή ακύρωσης αυτής), πληρωμής, διερεύνησης/ελέγχου διαθεσιμότητας προς κράτηση, λήψη πληροφοριών κράτησης ή για τη χρήση άλλων υπηρεσιών που τυχόν παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας/εφαρμογής μας, καθώς και γενικότερα κάθε πρόσωπο που παρέχει προσωπικές του πληροφορίες προς την εταιρία μας στο πλαίσιο μιας κράτησης (συμπεριλαμβανομένης της τροποποίησης ή ακύρωσης αυτής), πληρωμής, διερεύνησης/ελέγχου διαθεσιμότητας κράτησης ή για λήψη πληροφοριών, δηλώνει ρητά ότι έχει ενημερωθεί για την κατά τα παραπάνω νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που είναι απολύτως αναγκαία στο πλαίσιο επίτευξης των προαναφερθέντων σκοπών και παρέχει τη ρητή, ελεύθερη και με πλήρη επίγνωση συγκατάθεση και συμφωνία του όπου ειδικά προβλέπεται.

5. Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με εσάς και/ή να τις διορθώσετε
Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ενημερώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση e-mail που αναφέρεται παρακάτω.
Όταν παρέχετε τις προσωπικές πληροφορίες σας σε εμάς μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω της διαδικτυακής μας εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, καθώς και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο (π.χ. με απευθείας επαφή, τηλεφωνικά, μέσω τρίτης ιστοσελίδας ή τουριστικού γραφείου), αυτό συνεπάγεται ότι αποδέχεστε να αποθηκεύσουμε και επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για λόγους που αφορούν την κράτησή σας και γενικότερα για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω. Μπορεί να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό και την κράτησή σας, ούτως ώστε να εκπληρώσουμε τους νόμιμους επιχειρηματικούς στόχους μας, να συμμορφωθούμε με τις νομικές και ρυθμιστικές υποχρεώσεις μας ( πχ φορολογικές, λογιστικές κλπ). Η διατήρηση των δεδομένων σας γίνεται για όσο χρόνο μας επιβάλλει η νομοθεσία για λόγους νομικής μας κατοχύρωσης, διατήρησης αρχείου κρατήσεων και φορολογικούς λόγους, όχι πέραν της πενταετίας εκτός αν αυτό επιβάλλεται από τη νομοθεσία ή συμβατική μας υποχρέωση (π.χ. φορολογική, τραπεζική).
Κάνουμε χρήση ισχυρών τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, για να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες λογαριασμών.
Δεσμευόμαστε απέναντί σας να προβαίνουμε μόνο σε σύννομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, και μόνο στο πλαίσιο της εκπλήρωσης του εταιρικού μας σκοπού και της συνεργασίας μας.
Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο του ισχύοντος νομικού πλαισίου προστασίας προσωπικών δεδομένων ( GDPR, Νόμος 4624/2019 όπως ισχύει ) έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:
1. Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης στα δεδομένα σας.
2. Δικαίωμα διόρθωσης/διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που σας αφορούν.
3. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Δικαιούστε να εξασφαλίζετε τον περιορισμό της επεξεργασίας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
4. Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ιδίως όταν πρόκειται για κατάρτιση «προφίλ» ή για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.
5. Δικαίωμα στη λήθη: Όταν δεν επιθυμείτε πλέον την επεξεργασία και διατήρηση προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα δεν τηρούνται για κάποιο συγκεκριμένο νόμιμο και δηλωμένο σκοπό. Το δικαίωμά σας μπορείτε να το ασκήσετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω ή, ειδικά για την ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιώντας την ειδική επιλογή που υπάρχει σε αυτήν (κάτω μέρος της).
6. Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Δικαιούστε να λάβετε ή να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας, σε μηχαναγνώσιμη μορφή, από έναν υπεύθυνο επεξεργασίας σε άλλον υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, εφόσον το επιθυμείτε.
7. Δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.
8. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

6. Οι επιλογές σας σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σας
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε να μη μας παράσχετε καμία πληροφορία, αν και ορισμένες πληροφορίες μπορεί να είναι απαραίτητες για να κάνετε την κράτησή σας ή για να επωφεληθείτε από ορισμένες δυνατότητες που προσφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα ή την εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ.
Μπορεί να σας δοθεί η δυνατότητα στην ιστοσελίδα μας ή στην εφαρμογή μας για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ να μας παράσχετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, για να λάβετε τα στοιχεία της επιβεβαίωσης κράτησης σας.

7. Cookies και άλλες τεχνολογίες
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή, όταν επισκέπτεστε σχεδόν οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Με τα cookies δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σας και δεν μπορεί να προκληθεί κάποια ζημιά στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή. Χρησιμοποιούνται από ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, για να βελτιώνεται η εμπειρία πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα, για να μας παρέχονται πληροφορίες web analytics που μας βοηθούν να βελτιώνουμε γενικά την ιστοσελίδα μας και για να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικούς προορισμούς που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ταξιδιωτικές διαφημίσεις που είναι πιο σχετικές με τις ανάγκες σας. Σε κάθε περίπτωση, η συλλογή ανώνυμων πληροφοριών μέσω “cookies” γίνεται μόνο εφόσον έχετε δηλώσει ότι αποδέχεστε τη χρήση των τελευταίων.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Cookies εδώ

8. Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας
Θέλουμε να αισθάνεστε ασφαλείς, όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και τις εφαρμογές μας, για να κάνετε κράτηση, και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Αν και καμία ιστοσελίδα ή εφαρμογή δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια, έχουμε εισαγάγει κατάλληλες διαδικασίας ασφαλείας (διοικητικές-οργανωτικές, τεχνικές και φυσικές) που μας βοηθούν να προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι με τους οποίους έχουμε υπογράψει συμβάσεις εμπιστευτικότητας έχουν το δικαίωμα πρόσβασης σε προσωπικές πληροφορίες και αυτό μπορούν να το πράξουν μόνο για τις επιτρεπόμενες επιχειρηματικές λειτουργίες. Επιπροσθέτως, χρησιμοποιούμε μεθόδους κρυπτογράφησης, όταν μεταδίδουμε τα προσωπικά δεδομένα σας μεταξύ του δικού σας και των δικών μας συστημάτων, και χρησιμοποιούμε τείχος προστασίας (firewall) και συστήματα ανίχνευσης εισβολής, ώστε να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένα άτομα από το να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

9. Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΧ : Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: 30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

10. Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Αν οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας μας ή οποιασδήποτε εφαρμογής σάς συνδέει με άλλες ιστοσελίδες, αυτές οι ιστοσελίδες δεν λειτουργούν σύμφωνα με την παρούσα πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων. Σας συνιστούμε να εξετάσετε τις δηλώσεις ιδιωτικού απορρήτου που δημοσιεύονται σε αυτές τις άλλες ιστοσελίδες, για να κατανοήσετε τις διαδικασίες που ακολουθούν για τη συλλογή, χρήση, αποκάλυψη και εν γένει επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών.

11. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Αν έχετε κάποια απορία ή αντίρρηση σχετικά με την παρούσα πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων, στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) ή γράψτε μας στην εξής διεύθυνση ή στείλτε μας φαξ:

Εκπρόσωπος: Aγγελική Γεωργίου
E-mail: ageorgiou@days.gr

Τηλ.: +30 2616008464

 

espa